<h2>Αποφράξεις Παγώνης</h2><p>Η εταιρεία μας “Παγώνης Αποφράξεις” η οποία εδρεύει στη Θήβα, από το 1990 μέχρι και σήμερα αποτελεί...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.pagonis-apofraxeis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>24ώρες το 24ωρο</h2><p>Η εταιρεία μας “Παγώνης Αποφράξεις” η οποία εδρεύει στη Θήβα, από το 1990 μέχρι και σήμερα αποτελεί...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.pagonis-apofraxeis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Απολυμάνσεις
 
Απολυμάνσεις
Η εταιρεία μας “Παγώνης Αποφράξεις” η οποία εδρεύει στη Θήβα, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό απολυμάνσεις κάθε είδους σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. 
 
Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων, εξασφαλίζουν πάντα τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία, αλλά και σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας (Αρ. Άδειας Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: 192180/15-02-2011). 
 
Διαθέτουμε εξειδικευμένους επαγγελματίες (απολυμαντές, γεωπόνους κτλ.) με γνώση, πείρα και κατάρτιση στον τομέα τους, οι οποίοι αναλαμβάνουν και φέρνου σε πέρας κάθε είδους απολύμανση (κατσαριδοκτονίες, απεντομώσεις,  μυοκτονίες, μικροβιοκτονίες,  απωθήσεις πτηνών ή ερπετών, κ.ά.) με άριστα αποτελέσματα. Με τη συστηματική έρευνα στον ευαίσθητο τομέα των απολυμάνσεων, η Αποφράξεις Παγώνης αναβαθμίζεται συνεχώς.


Είδη απολύμανσης:
 Απεντόμωση κατσαρίδων
 Απεντόμωση κουνουπιών
 Απεντόμωση μηρμυγκιών
 Μυοκτονίες
 Απώθηση πτηνών
 Ειδικές απολυμάνσεις
 
Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε:
 Μονοκατοικίες
 Πολυκατοικίες
 Εργοστάσια - Βιομηχανίες
 Ξενοδοχειακές Μονάδες
 Νοσοκομεία - Ιδρύματα
 Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
 Κοινότητες - Δήμους κ.α.
 
Πιστοποίηση ποιότητας, περιβάλλοντος, υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία στα συνεργεία καθαρισμού και απολύμανσης για την εταιρεία Αποφράξεις Παγώνης.

Με το κατάλληλο εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε οικονομικές τιμές στην Αθήνα και σε όλη την περιφέρεια Αττικής, Βοιωτίας και Ευβοίας. Λευκάντι, Παραλία αυλίδος, Δήλεσι, Χαλκούτσι, Σκάλα Ωροπού, Άγοι Απόστολοι, Σχηματάρι, Οινόφυτα, Πόρτο Γερμενός, Ψαθά, Άγιος Βασίλειος, Αλυκή, Νέα Λάμψακος, Μπούρτζι κ.α. 


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Θήβα / Βοιωτίας
Τηλ: 2262023891 Κιν: 6946454093