<h2>Αποφράξεις Παγώνης</h2><p>Η εταιρεία μας “Παγώνης Αποφράξεις” η οποία εδρεύει στη Θήβα, από το 1990 μέχρι και σήμερα αποτελεί...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.pagonis-apofraxeis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>24ώρες το 24ωρο</h2><p>Η εταιρεία μας “Παγώνης Αποφράξεις” η οποία εδρεύει στη Θήβα, από το 1990 μέχρι και σήμερα αποτελεί...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.pagonis-apofraxeis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Αποφράξεις
 
Αποφράξεις
 
Η εταιρεία μας “Παγώνης Αποφράξεις” η οποία εδρεύει στη Θήβα, δραστηριοποιείτε από το 1990 στο χώρο των αποφράξεων και αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό αποφράξεις σε οικονομικές τιμές. 
 
Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό με ειδική κάμερα ανίχνευσης βλαβών στα αποχετευτικά συστήματα. Με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο εντοπίζουμε τυχόν σπασμένο η προβληματικό αγωγό του δικτύου σας και τον αποκαθιστούμε άμεσα.

Αναλαμβάνουμε:
 Αποφράξεις αποχετεύσεων

 Αποφράξεις σε νεροχύτες
 Αποφράξεις υδρορροώ
 Αποφράξεις λεκανών
 Αποφράξεις νιπτήρων κ.α.
 
Επίσης αναλαμβάνουμε ετήσιες και μηνιαίες συντηρήσεις.

Ρίζες στην αποχέτευση
Αναλαμβάνουμε την απόφραξη αποχετεύσεων από ρίζες που εισχωρούν μέσα στους αγωγούς. Το συναντούμε σε παλαιά αλλά και νέα αποχετευτικά δίκτυα, σε αγωγούς λυμάτων αλλά και ομβρίων υδάτων, σε εξοχικές κατοικίες πολυκατοικίες, βιομηχανίες. 
 
Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο περιβάλλον χώρος παίζει κυρίαρχο ρόλο καθώς οι πιθανότητες να εισχωρήσουν ρίζες στους αποχετευτικούς αγωγούς είναι περισσότερες αν υπάρχει έντονη βλάστηση και δέντρα. Οι ρίζες των δέντρων περνούν είτε από τις ενώσεις των αγωγών είτε από κάποιο σημείο των φρεατίων αποχέτευσης. Στην συνέχεια εξαπλώνονται μέσα στους αγωγούς και σταδιακά τους καλύπτουν με αποτέλεσμα να βουλώνουν. 
 
Αν παρατηρήσατε πως κάνετε συχνά αποφράξεις αποχετεύσεων, ίσως το αίτιο να είναι αυτό. Μην βιαστείτε να κάνετε εσκαφές για αντικατάσταση αποχέτευσης. Με την χρήσης της κάμερας αγωγών αλλά και με τα ειδικά μηχανήματα θα δώσουμε λύση στο πρόβλημα σας.
 
Αναλαμβάνουμε αποφράξεις σε:
 Μονοκατοικίες
 Πολυκατοικίες
 Εργοστάσια - Βιομηχανίες
 Ξενοδοχειακές Μονάδες
 Νοσοκομεία - Ιδρύματα
 Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
 Κοινότητες - Δήμους
 Πλοία κ.α.
 
Με το κατάλληλο εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνουμε αποφράξεις σε οικονομικές τιμές στην Αθήνα και σε όλη την περιφέρεια Αττικής, Βοιωτίας και Ευβοίας. Λευκάντι, Παραλία αυλίδος, Δήλεσι, Χαλκούτσι, Σκάλα Ωροπού, Άγοι Απόστολοι, Σχηματάρι, Οινόφυτα, Πόρτο Γερμενός, Ψαθά, Άγιος Βασίλειος, Αλυκή, Νέα Λάμψακος, Μπούρτζι κ.α. 
 


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Θήβα / Βοιωτίας
Τηλ: 2262023891 Κιν: 6946454093