<h2>Αποφράξεις Παγώνης</h2><p>Η εταιρεία μας “Παγώνης Αποφράξεις” η οποία εδρεύει στη Θήβα, από το 1990 μέχρι και σήμερα αποτελεί...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.pagonis-apofraxeis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>24ώρες το 24ωρο</h2><p>Η εταιρεία μας “Παγώνης Αποφράξεις” η οποία εδρεύει στη Θήβα, από το 1990 μέχρι και σήμερα αποτελεί...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.pagonis-apofraxeis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Βιολογικός Καθαρισμός
 
Βιολογικός Καθαρισμός Αποχέτευσης
Η εταιρεία μας “Παγώνης Αποφράξεις” η οποία εδρεύει στη Θήβα, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον βιολογικό καθαρισμό της αποχέτευσης κάθε χώρου, σε οικονομικές τιμές.
 
Ο καθαρισμός της αποχέτευσης παίζει σημαντικό ρόλο στην υγιεινή ενός σπιτιού, ενός κτιρίου ή μιας περιοχής. Τα δίκτυα αποχέτευσης με την πάροδο του χρόνου ή με τη χρήση, μαζεύουν κατάλοιπα από τα διερχόμενα νερά και δημιουργούν διάφορα προβλήματα. Τα κατάλοιπα αυτά προέρχονται από μαγειρικά λίπη, λάσπη ή οικοδομικά υλικά, φύλλα και κλαράκια από δέντρα, αντικείμενα μικρά και μεγάλα και επικάθονται σταδιακά στους αποχετευτικούς σωλήνες σχηματίζοντας ένα στρώμα που μειώνει τη διάμετρο τους, μειώνοντας ταυτόχρονα τη ροή του νερού με τελικό αποτέλεσμα το φράξιμο.
 
Όλα τα κατάλοιπα που παραμένουν στα τοιχώματα των σωλήνων σαπίζουν, ευνοώντας τη δημιουργία μικροβίων, όντας εστίες γι αυτά και αυξάνοντας τον κίνδυνο μολύνσεων και ασθενειών. Επιπλέον αναδίδουν μια πολύ άσχημη χαρακτηριστική μυρωδιά που κάνει δυσάρεστη την παραμονή κάποιου σε εκείνο το χώρο ή την περιοχή.
 
Για τους παραπάνω λόγος θα πρέπει ο καθαρισμός των αποχετεύσεων να γίνεται συχνά. 
 
Η έμπειρη ομάδα μας, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, αναλαμβάνει άμεσα τον βιολογικό καθαρισμό της αποχέτευσης. 
 
 
Με το κατάλληλο εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνουμε βιολογικούς καθαρισμούς αποχετεύσεων σε οικονομικές τιμές στην Αθήνα και σε όλη την περιφέρεια Αττικής, Βοιωτίας και Ευβοίας. Λευκάντι, Παραλία αυλίδος, Δήλεσι, Χαλκούτσι, Σκάλα Ωροπού, Άγοι Απόστολοι, Σχηματάρι, Οινόφυτα, Πόρτο Γερμενός, Ψαθά, Άγιος Βασίλειος, Αλυκή, Νέα Λάμψακος, Μπούρτζι κ.α. 


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Θήβα / Βοιωτίας
Τηλ: 2262023891 Κιν: 6946454093